Tenim per costum seure en una cadira, estar dret o mantenir una postura còmode per llegir, estar amb l’ordinador, parlar, etc. Quan mantenim aquesta postura durant molta estona i durant molt de temps durant la nostra vida fem que els nostres músculs perdin moviment, posturalment perdem la forma natural i mentalment ens acomodem.

Per tal d’ajudar a millorar en la nostra postura i reeducar el nostre cos, cal despertar-lo i posar-li reptes. Penseu que si fem sempre el mateix, sempre obtindrem el mateix resultat. Per tant, cal fer coses diferents per canviar la nostra perspectiva de comoditat.

En una anterior reflexió us animava a moure més i millor. Evitar les comoditats que ens puguin ajudar a desplaçar-nos per aprofitar la nostra naturalesa. Tenim cames i braços per utilitzar-los. La comoditat en excés només aporta sedentarisme. En aquesta reflexió d’avui us animo a utilitzar diferents moviments per evitar estar en una mateixa postura molt de temps. Si ens estanquem en una mateixa posició el nostre sistema cardiovascular es relaxa i fa que el cor treballi en excés, en canvi si adoptem nous hàbits i nous moviments, ajudem a través de la nostra musculatura a mobilitzar millor la sang i a millorar el seu transport pel cos. Això afavoreix doncs el transport de nutrients i els beneficis que comporta en l’àmbit orgànic.

Per tant i acabant, seure al sofà és una opció no una obligació. El mateix que estar de peus durant hores en la mateixa postura. Tot això al cap i a la fi li suposa una càrrega addicional al cos innecessària. Dóna-li nous moviments i veuràs nous resultats. En els detalls petits està la diferència!

El MiniBox el Cau del Llop es un espai pel moviment natural i el desenvolupament personal. Aquí la persona es mou amb llibertat i trenca les barreres de la ment per aconseguir la seva millor versió. Més ben dit, reconeix la seva naturalesa i deixa anar els pensaments que la limiten per estar present en l’entrenament. En aquiest espai es guia a la gent a anar més enllà amb nous moviments i entrenaments variats.

Et guiem i t’ajudem a millorar posturalment i reeducar el teu cos perque et sentis més fort/a i sobretot ple de salut, vida i energia per gaudir del dia a dia.

Per més informació pots posar-te en contacte a través del següent formulari, moltes gràcies!

Error: Formulario de contacto no encontrado.

Scroll al inicio