La nostra manera d’entendre l’exercici físic és que hem de començar des d’on som i no voler començar des d’on volem arribar. Tenir una visió del que volem aconseguir està molt bé perquè ens enfoca on volem anar, però no és la realitat. I la realitat és una altra.

Molts cops la nostra necessitat de demostrar o voler abarcar massa de cop ens empeny a fer més del que som capaços en aquest moment. Això només porta frustració, exigència sense sentit i com a conseqüència, en clau moviment, possiblement una lesió.

Així que primer el primer, la qüestió és començar per on som i amb allò que tenim a mà en aquest moment. Pensa que a partir d´aquí només podem anar a més, pas a pas i gaudint del procés. Per tant, deixa per als altres l’èpica de voler abastar-ho tot des del començament. No cal menjar-se el pastís de cop per després empatxar-se. Assaboreix el que fas i entén perquè ho fas. Assenta unes bases primer, mou-te amb fonament i gaudeix del moviment. Ho agrairàs. Amb la salut no s’hi juga, no tinguis pressa.

La nostra recomanació, per tant, és começar. Donar el pas a moure’t i invertir en la teva salut. Començar amb allò que tinguis en aquest moment present i no mirar més enllà del que ets ara. Així és com acompanyem a la comunitat del nostre centre, partint del que ets ara sense exigir més enllà enfortint el cos i la ment.

Aportem un acompanayment conscient ja que el nostre missatge es transmetre que moure’s no és qüestió de pressa ni abastar-ho tot, més aviat de fer pas a pas un fonament per després avançar amb més confiança. La confiança de saber que si fas les coses ben fetes no et faràs mal ni patiràs de dolor, més aviat gauidràs del teu dia a dia amb més energia.

Scroll al inicio