En aquest post us vull presentar quins són els 10 principals beneficis de practicar el mètode Pilates.

 1. Alineació postural
 2. Definició muscular
 3. Fortesa de la part central del cos
 4. Pèrdua de pes
 5. Consciència cos – ment
 6. Millora la concentració
 7. Reducció de l’estrès
 8. Incrementa la flexibilitat
 9. Prevé lesions
 10. Balanç i coordinació

A part, comentar que el Pilates ens ajuda a:

 • Millorar l’equilibri
 • Activar el sistema sanguini
 • Enfortir les cames
 • Aixecar i modela els glutis
 • Protegir la columna i enfortir l’esquena
 • Genera més capacitat respiratòria
 • Alleuja les tensions del coll i espatlles

Per acabar vull comentar que l’augment de la flexibilitat és un objectiu principal del mètode Pilates que es treballa d’una manera en la qual els homes sovint se senten còmodes. Pilates treballa per aconseguir millorar l’aptitud funcional, és a dir, la capacitat de tenir la força, l’equilibri i la flexibilitat que permet a un moure a través de les tasques quotidianes amb facilitat.

Per tant, el Pilates no es un mètode dedicat nomès a dones, sino que pot ser especialment beneficiós per als homes que en els seus entrenaments sovint posen l’accent en el desenvolupament muscular. Pilates, per contra, posa l’accent en el moviment des del centre del cos, en la potència i en el desenvolupament de força de la base en els músculs profunds del centre per estabilitzar el tronc i protegir l’esquena. Aquest tipus d’entrenament de la base fa que Pilates sigui un mètode excel·lent per l’aptitud de tot el cos, així com una base per a l’entrenament creuat amb altres tipus d’esports i l’exercici.

pilates-hombre-y-mujer

Concentració, control, centralització, precisió, fluïdesa i respiració són els sis principis del mètode Pilates. Juntament amb els principis de la ment (intel·ligència, intuïció, imaginació, memòria i voluntat) formen un mètode de treball únic i complet.

 

Si voleu saber més sobre el mètode Pilates podeu visitar aquest enllaç que us adjunto: https://elminiboxolesa.wordpress.com/pilates/

I si voleu provar una classe de Pilates o més informació, podeu omplenar el següent formulari per posar-te en contacte amb el centre. Moltes gràcies!

 

Error: Formulario de contacto no encontrado.

Scroll al inicio