Vivim l’època de la rapidesa i la immediatesa. Volem els resultats ràpids i sense esforç. En el cas de l’exercici físic ho veiem cada dia amb les receptes màgiques que ens mostren alguns gurús de l’entrenament amb els típics «30 dies per aconseguir…» per exemple.

Tenim la mania de voler retallar terminis a un procés que necessita el seu temps. Sigui quin sigui el nostre objectiu i més parlant d’entrenament. L’ansietat no pot ser el factor determinant a l’hora de guiar-nos cap a un procés de canvi físic, millora de rendiment o el que sigui que vulguem aconseguir.

El nostre cos necessita ser tractat amb el millor respecte possible, ha de ser acompanyat per evolucionar en la millora de la salut i revolucionar el concepte de moviment. Per tant, es tracta de fer-ho bé. I que és fer-ho bé?

Fer-ho bé és no córrer, no tindre pressa pels resultats, però estar treballant dia a dia en la ment posada en el procés. Posar l’atenció en aquesta millora contínua de la salut i com pas a pas ens sentim millor. Perquè quan posem l’atenció en un futur llunyà amb unes expectatives de resultats ens guia l’ansietat i si a sobre no es compleix el que pensàvem, malament. En canvi, si posem l’atenció al que realment està passant arribarà un dia que mirarem enrere i serem capaços de valorar el que hem aconseguit.

Però tot això tan bonic que comparteixo requereix un esforç per part teva. Un esforç dedicat i disciplinat però a l’hora flexible amb tu mateix. T’ha de moure una motivació real, una motivació que et mogui des de dins i no des de fora. Has de dedicar tota la teva energia i atenció al que fas dia rere dia. I també t’has de permetre tindre dies no tan bons on puguis parar per tornar a agafar embranzida per seguir.

Així que no vulguis córrer, tot té el seu procés. Confia en tu, cuida’t i cuida el teu camí. Ningú ho pot fer millor que tu.


Dit això, al MiniBox t’acompanyem a canviar aquesta forma de pensar a través de l’exercici físic. No ens centrem en una meta final, més aviat en el procès. Fem que cada moment compti. Volem que milloris la salut agafant nous hàbits de moviment de cos i ment. Volem que t’ho passis bé fent exercici físic, que no estiguis patint pels resultats i acabis confiant en tu des del respecte a tu mateix/a.

Si vols més informació pots contactar a través d’aquest formulari de contacte. Gràcies! T’atendrem lo més aviat possible.

Scroll al inicio