Aquesta nova temporada en el MiniBox el Cau del Llop ens hem proposat obrir un dissabte al mes per oferir dues activitats diferents a les que fem la resta de setmana.

A les 10h oferim una sessió per a tota la família que es diu MOVIMENT EN FAMILIA. Aquesta sessió parteix del joc i el moviment natural per passar-ho bé fent exercici. Participen les mares, pares i fills plegats. Pot venir un pare i un fill, els dos pares i tots els fills, com vulgueu. El cost de la sessió son 10€ per unitat familiar, vinguin dos com cinc és el mateix preu. L’objectiu de la sessió és compartir moviment i temps amb els vostres fills, gaudir plegats d’una estona.

I a les 11h amb una durada de 2h fem STRONG. Pero no un STRONG com el de cada dia, més aviat una mica més pausat. En aquesta sessió de força afluixem la màquina i posem més consciencia al moviment. Es tracta de treballar amb més presencia i coneixement cada part. Farem una part de movilitat, una part on cada mes serà diferent enfocada en una zona on posar més atenció com pot ser la respiració en el moviment, el treball pelvic, etc. I la tercera part posarem pràctica a tot això a través d’un entrenament. Té un cost de 10€ per persona.

Aquestes activitats no entren en les nostres tarifes, per tant, siguis o no siguis soci/a del MiniBox s’ha d’abonar el dia de l’activitat.

Com podeu veure, el nostre espai aporta molt de moviment diferent, variat i enfocat a millorar la nostra salut.

Si vols més informació, pots posar-te en contacte a través del següent formulari. Ens posarem en contacte el més aviat possible. Gràcies!

Scroll al inicio