Després de nou mesos que hem compartit el MiniBox el Cau del Llop del Carrer Escorxador i en el que hem crescut plegats, ens traslladem al Carrer Estació per oferir més espai, més moviment i sobretot llibertat per seguir creixent plegats.
Ha estat com una gestació, durant aquest temps hem creat un projecte tots plegats. I davant el volum de gent d’aquests ultims mesos ha sigut inevitable buscar un espai més gran. Ja som prop de 60 persones que formen part del Cau del Llop i espero i desitjo que siguem creixent amb la mateixa filosofia, passant-ho bé fent esport alhora i gaudint del moment present.
A part de les activitats que pots trobar ara mateix com el MET Training, Strong MET i el Pilates, més endevant s’introduiràn activitats com el Ioga. Pas a pas estem creant un espai global d’entrenament on la finalitat sigui el desenvolupament total de la persona  i que tingui com a benefici no solament l’aspecte físic sino també l’aspecte mental i emocional de la persona.
Per tant, aquí al Minibox volem acompanyar-te, guiar-te i sobretot motivar-te a viure una vida sana, coherent i inspiradora. També a trencar tots els mites Fitness on et encasellen en un tipus o un altre de condició física. Aquí es tracta de treure la teva millor versió en tots els sentits i de guiar-te a moure’t per tal de que brillis amb llum pròpia. Aquí no es competeix, aquí al MiniBox el Cau del Llop es comparteix. Ni tampoc hi han nivells, tothom parteix des d’on està sense mirar el del costat. En totes les activitats tens supervisió, guia i acompanyament. Mai et sentiràs sol/a ni descuidat, estem amb tu per ajudar-te a arribar on tu creus que no pots i trencar la barrera mental per moure’t amb llibertat.
Per tant, et convido a l’inaguració del nou MiniBox el Cau del Llop el proper 1 de Maig a les 18h al Carrer Estació 51.
En aquest espai trobarás vida, llibertat, naturalesa, coherencia i sobretot l’oportunitat de poder expressar la teva millor versió.
HORARI MAIG I TARIFES 
horari i tarifes maig 2018.jpg
Per més informació pots omplenar aquest formulari de contacte i ens posarem el més aviat possible en contacte amb tu.

Error: Formulario de contacto no encontrado.

 

Scroll al inicio