No tot val en el món del fitness. I en concret en l’entrenament de força.
No val una mala postura aixecant un pes, ja que això pot provocar una lesió. No val enfocar-nos només en una forma de fer les coses, hem de ser oberts de ment. No val creure’s que ho sabem tot, som aprenents cada dia i més en aquest món. I no val dir mentides, cal ser honest.

Per això el MiniBox porta sis anys funcionant des d’una base de moviment per aportar utilitat, salut i força a les persones que venen a compartir entrenament. Hem anat introduint i evolucionant diferents sistemes d’entrenament com el crosstraining, l’halterofilia, etc. i planificacions per aportar nous estímuls. També alhora hem donat forma i equipant el nostre espai de més de 400m2.

En definitiva, el Minibox es un centre de força i condicionament físic on volem aportar valor al que fem i volem fer-ho bé. No tot val quan es tracta d’exercici físic i salut. El nostre objectiu és acompanyar-te a que estiguis fort/a perquè et sentis útil i visquis més i millor.

Després de tot el rotllo, volem anunciar que obrim nous horaris, en concret al migdia, dilluns i dimecres, de 14 a 15h, per donar cabuda a tothom. L’objectiu és seguir creixent com a comunitat de moviment forta i saludable. Així que ara ja no tens excusa per vindre i posar-te més fort/a que el vinagre! T’esperem!

Pots veure els nous horaris a continuació:

https://www.instagram.com/p/Co5joQ5I1rS/

Per més informació, no dubtis en en omplenar aquest formulari i posar-te en contacte. Estarem encantats de contestar-te el més aviat possible.

Si vols saber més sobre nosaltres pots fer-ho a través de la gent que al MiniBox a l’apartat TESTIMONIS, fes click aquí per llegir-los

També ens pots visitar al instagram @miniboxolesa i a venir al nostre espai al Carrer Colón 98 d’Olesa de Montserrat

Scroll al inicio