El MiniBox, una escola de força

Des dels inicis del Minibox, a mitjans del 2017, un dels objectius era crear consciència de moviment de cos i ment. I per aconseguir això havíem d’anar introduint tot allò que ens ajudés a millorar la nostra salut a través de l’entrenament.

Això ha abraçat diferents sistemes d’entrenament amb el mateix pes corporal a través del moviment natural, també exercicis amb elements com les kettlebells, més endavant vàrem anar introduint el pes lliure amb la barra i, per últim, exercicis de strongman. Aquesta suma d’exercicis i sistemes ens ha portat a desenvolupar la nostra pròpia metodologia d’entrenament on la força és el pilar.

https://www.instagram.com/p/Cp5yvwToRUE/

I aquest pilar té tres fonaments i principis bàsics perquè aquesta metodologia sigui útil i sobretot saludable per a tots els qui venen a compartir moviment al MiniBox:

1 – Moure’s bé primer per després moure’s més i posar pes.

2 – Acompanyar, corregir si val i adaptar si hi ha lesió o dolor.

3 – Ens movem per salut. No per patir no fer-se mal.

Per tant, el que volem és crear una escola de força. La nostra voluntat es que sigueu persones fortes i autònomes perquè gaudiu del vostre temps amb plenitud. Nosaltres posem les eines, tu l’acció.

Volem que estiguis bé, que t’ho passis bé i que et sigui d’utilitat. Que sàpigues perquè fas el que fas. Que aprenguis a fer el moviment bé, que siguis conscient de la teva capacitat i puguis anar més enllà a mesura que anem avançant. No tenim pressa, no volem que et facis mal. Primer el primer.

Si vols resultats ràpids, aquí no els trobaràs. No fem miracles ni tenim cap drecera. Partim de lo bàsic i útil, no hem inventat res. Hem donat forma a un espai de força per a la millora de la salut des de la consciència corporal i no des del maltractament físic. Menys patir i més gaudir.

Amb això, pròximament, iniciarem una activitat adreçada als adolescents on volem transmetre aquestes eines en una activitat per ells. Una activitat que els ajudi a desenvolupar-se a tots nivells a través de l’entrenament de força. En una propera entrada al blog donarem més informació. També estem en formació d’Halterofilia per aportar més coneixament i eines per a millorar els moviments olímpics.

Al MiniBox seguim evolucionant el projecte i en aprenentatge contínu perque sigui una escola de força apta per a totes les edats i condicions físiques. Que la força t’acompanyi!

https://www.instagram.com/p/CqD2TXbo0g3/

Si t’agrada el que has llegit i el que veus en els vídeos, pots demanar més informació a través del següent formulari de contacte. Et respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Scroll al inicio