És vist i comprovat que l’entrenament de força té una mica de mala fama per dos motius: per desconeixement i per totes aquelles imatges que han sigut associades a aquesta metodologia d’entrenament. I en aquest post us vull transmetre un parell d’exemples reals del MiniBox de canvi de perspectiva i de caiguda d’alguns mites.

Què és el primer que et ve al cap quan et dic la paraula força? Segur que gent molt forta que aixeca pes, fent cares rares i a sobre homes. M’equivoco? Doncs aquest és un dels primers mites que et cau quan vens al MiniBox. Primer que la força no té distinció de sexes i segon que per treballar la força no cal aixecar molt de pes.

https://www.instagram.com/p/Conn2YfIl_G/

Un altre dels mites és que és lesiu. Que fer exercicis de força és contraproduent i ens fa estar més encarcarats. Fals. L’entrenament de força ens ajuda a reforçar zones que tenim dèbils, a guanyar mobilitat i aixecar un pes que ens ajudi a estar més forts i útils en pel nostre dia a dia.

I per no allargar més, perquè podria fer una gran llista, un altre dels mites és que això de la força és pels joves. Molt fals. No té cap distinció d’edat. És més inclusiu del que et penses. Fer entrenament de força ens ajuda a guanyar salut a tots nivells, de cos i ment. Això provoca que siguem més vitals i tinguem una esperança de vida més alta. I mai és tard per començar. Millor dit, cada moment és bon moment per començar.

https://www.instagram.com/p/Cic6cUjo2cM/

Et posaré un parell d’exemples del MiniBox. El primer l’Imma. Va començar amb nosaltres fent classes de MET per anar agafant una bona base física fins que es va donar el pas a fer STRONG. Ho va fer amb una mica de por i de desconfiança pel que es pensava que seria. Després d’un parell de mesos s’ha adonat que fer STRONG l’ha ajudat a millorar la seva salut lumbar i a reforçar no solament l’esquena sino també la confiança. I això ha provocat que estigui més animada. Ha comprovat que fer exercicis de força amb una bona tècnica, sense molt de pes com el pes mort o l’esquat l’han ajudat a treballar el cos de forma global sense fer-se mal.

El segon exemple és el del Marc. Ell creia que amb una activitat més cardio potser l’ajudaria a perdre greix. Amb la sessió de STRONG s’ha adonat que no és així, ja que al treballar tota la musculatura del cos de forma global, amb diferents exercicis i amb una bona planificació d’entrenament ha donat forma al seu cos. Així que ara és conscient que per perdre greix és més efectiu l’entrenament de força per la relació que guarda amb el múscul. El cardio pot cremar més calories però l’entrenament de força crema greix mentre que manté la musculatura i/o la fa créixer.

Per tant, hi ha molts mites per desmitificar i molta feina a fer. La nostra missió com a centre de força i condicionament físic és vetllar perquè els nostres clients se sentin forts, útils i saludables. No volem que es facin mal, fem tot el possible per adaptar si calen els nostres entrenaments a les condicions físiques de cadascú.

https://www.instagram.com/p/Cosr6UjIPN4/

Ja no es tracta del que fem ni com ho fem, més aviat de la intenció que posem en la nostra feina. Fem el que fem perquè tu puguis estar fort i sentir-te útil en el teu dia a dia. Et volem sa. Tinguis 20 anys o 60. Home o dona. Amb més o menys exepriència. Amb més o menys habilitat. No et posis limit ni t’ho creguis tot, vine a gaudir de molta força i moviment al MiniBox. Estarem encantats d’acompanyar-te.

Consulta els nostres horaris i tarifes prement aquí

Si vols més informació pots fer-ho omplenant el següent formulari de contacte. Et contestarem el més aviat possible. Gràcies!

https://www.instagram.com/p/Co2HaOrMky3/
Scroll al inicio