Una de les últimes incorporacions al centre en clau moviment ha sigut la tècnica hipopressiva a través de la metodologia de Low Pressure Fitness.

Aquest programa d’entrenament postural està basat en la técnica hipopresiva que busca minimitzar les presions i tensions corporals per aumentar el benestar de la persona. Per tant, resumint aquesta metodologia, es un entrenament global on entren els hipopresius, estiraments miofacials, la reeducació postural i sobretot i molt important, la respiració.

L’incorporació al centre ha sigut a través de classes grupals on amb tres mesos els resultats han sigut notables i millores significatives a molts clients.

I per acabar-ho d’arrodonir, s’ha anat introduïnt als entrenaments personals enfocats a la millora i recuperació del sol pelvic post part, per exemple. O a gent que volia enfocar-se a la reeducació postural i tonificació general del cos.

Els resultats més visibles han sigut la reducció de la cintura, millora de la salut cervical i lumbar i la recuperació del sòl pèlvic.

Per tant, què t’ofereixo?

IMG_20191016_131654

Entrenaments personals enfocats en aquesta tècnica:

  • Principalment, guia i supervisió de la postura mentre fas l’exercici.
  • Control del temps de respiració i apnea.
  • Programa d’entrenament d’exercicis d’aquesta tècnica.

La sessió individual té un cost de 20 eur x 50 min. Si s’agafa un abonament de 10 sessions, el cost es de 180 eur.

Si vols un entrenament personal enfocat per un altre objectiu com preparació de proves físiques per oposicions, millora de la condició física, etc., també estic a la teva disposició.

Mou-te i inverteix en la teva salut!

Per a més informació i/o contractació d’aquest servei, ho pots fer a través d’aquest formulari de contacte.

[contact-form to=»miniboxolesa@gmail.com»][contact-field label=»Nom» type=»name» required=»1″ /][contact-field label=»Email» type=»email» required=»1″ /][contact-field label=»Comentari» type=»textarea» required=»1″ /][/contact-form]

 

 

 

 

 

Scroll al inicio