Aquí al MiniBox el Cau del llop podem comprovar que entrenar en grup millora el rendiment, et fa sentir millor amb tu i amb els altres, es crea comunitat i una tribu unida. Està clar que no ets el mateix quan entres per la porta que quan surts.

Si posem l’exemple d’un gimnàs convencional, entres i et sents com una persona aïllada. Cadascú va al seu rotllo, pendent del seu material i del mirall. La finalitat és més la part estètica que l’útil de cos.

32818040_610205925985025_8155750481122033664_o.jpg

En canvi, un espai com el Cau del Llop, la seva funció és tot el contrari. L’objectiu és el moviment, la diversió, que hi hagi comunitat, que tothom parteixi del seu propi nivell i que entre tots fem que se superin obstacles. I la finalitat per tant, és més la utilitat del nostre cos en benefici al nostre dia a dia.

Els hàbits es contagien, si veus algú que pot assolir quelcom que tu creus que no pots i ho intentes ja has fet el primer pas. Trencar la barrera de la por i veure que pots fer el que et proposis. Molts heu provat exercicis i moviments que us pensàveu que no podríeu i ho heu fet. Quina satisfacció veure que som capaços de tot! La limitació està en la nostra ment, només cal posar fil a l’agulla i emprendre el viatge d’alguna cosa que hem oblidat, la llibertat de ser i fer sense límit!!!

33828819_615092265496391_6832853330788614144_o

La comunitat és salut. Quan més t’aïlles de la gent més tancat amb tu mateix estàs. Només veus el que tu creus i t’oblides d’altres punts de vista, altres possibilitats, etc. La Tribu fa que creixem plegats i ens ho passem bé. I com a conseqüència té la millora física, emocional i mental. Quan ens enfoquem en això últim perdem el nord però quan ho compartim ho guanyem tot!!!

Gràcies a tots per ser-hi! És un plaer compartir amb vosaltres aquest espai i crèixer al vostre costat. Aprenc cada moment amb tots vosaltres, gràcies per formar part de la família!

Ernest López

 

«El major penediment de la gent en els seus últims dies era no haver viscut la seva pròpia vida. Lamentaven haver-se deixat influenciar per les experiències de la societat, aquestes forces modernes de la conformitat. No cometis aquest error. El teu esperit, com la teva salut, s’ha de mantenir salvatge i indomable fins al final. «

Marcos Vázquez

 

Per més informació, pots posar-te en contacte en el següent formulari de contacte:

Error: Formulario de contacto no encontrado.

 

Scroll al inicio