0001

En aquest primer post del blog us vull presentar aquest espai que aviat obrirà les portes i també transmetre tot allò que vull entregar però que no es fa visible a simple vista.

Com a presentació és un espai d’entrenament funcional, moviment natural, entrenament personal i Pilates. Però vull anar més enllà amb aquestes activitats. La finalitat que els uneix és la fortalesa no només física sinó també la mental i emocional. És a dir, estar fort per ser útil. Hi ha una reflexió de Georges Hébert que expressa lo següent:

20031929_478562045816081_1326537989264070079_n

En aquest espai no he volgut limitar-me a una sola disciplina o sistema d’entrenament. Es pot dir que és un còctel de diferents sistemes d’entrenament amb l’opció de la improvisació i la llibertat de moviment.

I moviment és la paraula clau en aquest centre. Fins ara hem estat entrenant en gimnasos amb la filosofia del Fitness. És a dir, entrenar els músculs de forma aïllada i de forma gairebé estàtica. Aquí es tracta de moviment i de sobretot de desbloquejar el nostre cos.

A mesura que hem anat avançant a l’edat adulta el cos ha perdut el moviment natural i hem entrat en un cercle viciós de tancament i bloqueig no només físic sinó també mental i emocional. L’exemple clar que et puc donar és que quan fas alguna cosa d’exercici per poc que sigui et trobes vital, emocionalment despert i amb ganes de tot. Però en el moment que tornes a quedar-te quiet recuperes el desànim, la por i alguna cosa més que t’acompanya a no sé qui ets realment.

Des d’aquí no et dic que et facis un Ironman, només et dic que et moguis. Que recuperis la teva vitalitat natural, les ganes de viure a través de l’activitat i sobretot que siguis tu en tots els sentits i des de tots els sentits.

Des d’aquí el MiniBox el Cau del Llop et vull acompanyar a treure aquestes pors amb l’exercici, fer nous moviments o recuperar els que vas oblidar o desaprendre. Es tracta de realitzar l’exercici des de set principis essencials per a mi, les set paraules centrals del meu primer llibre, Brilla con luz propia. Llavors principalment es tracta de treure la millor versió d’un mateix, superant els límits mentals i brillant amb llum pròpia a través de:

1. Motivació – Tu ets el motiu i l’acció.
2. Coherència – Ser coherent amb la teva naturalesa.
3. Responsabilitat – Responsabilitzar-te de les teves accions i actitud.
4. Creure en un mateix – Confiar en tu i el teu potencial.
5. Llibertat – Total llibertat de moviment.
6. Unitat – Tots els teus moviments des d’un sol cos.
7. Fe – Sentir la vida que succeïx a través de teu.

QUE T’OFEREIXO EN AQUEST ESPAI?

 • Atenció personalitzada.
 • Total dedicació i Coaching en tot moment.
 • Grups reduïts d’entrenament funcional i Pilates.
 • Entrenaments diferents cada dia.
 • Millora física, psíquica i emocional.
 • Recuperar la vitalitat a través del moviment i la diversió en cada sessió.

QUINS BENEFICIS OBTENS?

 • Deixar anar el control i l’obsessió pels resultats a través d’un entrenament diari diferent.
 • Viure el present des de la consciència corporal i el moviment natural.
 • Sentir-te més en forma treballant la força, flexibilitat, resistència, coordinació, etc.
 • Entrega de ple a l’activitat per a treure la teva millor versió i rendiment.
 • Sintonizar-te amb tu mateix a través de diferents tipus de moviments i entrenaments.
 • Prevenció de lesions.
 • Ser conscient del teu potencial en cada moment i rendir amb coherència.
 • Estar motivat i no dependre d’una meta per estar-ho, sinó més bé gaudir i passar-t’ho be entrenant.

No es tracta d’exercicis, sinó més aviat de moviment. Tampoc d’una cosa estàtica, sinó més aviat de llibertat. Es tracta de practicar esport amb llibertat i sobretot diversió. De treure la teva millor versió i brillar amb llum pròpia. Ser conscient del teu potencial i estar motivat per entrenar de forma coherent.

Per tant i acabant, t’espero en aquest espai de llibertat i de coherència natural per a treure la teva millor versió. Recorda, no es tracta només d’exercici físic sinó de recuperar la vitalitat de la vida a través de l’exercici físic i el moviment natural.

Properament més informació de l’obertura, horaris i posada en marxa del centre! Si vols informació o posar-te en contacte amb mi, ho pots fer a través del telefon 681055148 o al formulari de contacte que t’adjunto a baix.

Error: Formulario de contacto no encontrado.

20121315_479425255729760_3482571456571260085_o.jpg

Flag_of_Spain_(Civil).svg.png

En este primer post del blog os quiero presentar este espacio que pronto abrirá sus puertas y también transmitir todo lo que quiero entregar pero que no se hace visible a simple vista.

Como presentación es un espacio de entrenamiento funcional, movimiento natural, entrenamiento personal y Pilates. Pero quiero ir más allá con estas actividades. La finalidad que los une es la fortaleza no sólo física sino también la mental y emocional. Es decir, estar fuerte para ser útil. Hay una reflexión de Georges Hébert que expresa lo siguiente:

20031929_478562045816081_1326537989264070079_n

En este espacio no he querido limitarme a una sola disciplina o sistema de entrenamiento. Se puede decir que es un cóctel de diferentes sistemas de entrenamiento con la opción de la improvisación y la libertad de movimiento.

Y movimiento es la palabra clave en este centro. Hasta ahora hemos estado entrenando en gimnasios con la filosofía del Fitness. Es decir, entrenar los músculos de forma aislada y de forma casi estática. Aquí se trata de movimiento y de todo de desbloquear nuestro cuerpo.

A medida que hemos ido avanzando en la edad adulta el cuerpo ha perdido el movimiento natural y hemos entrado en un círculo vicioso de cierre y bloqueo no sólo físico sino también mental y emocional. El ejemplo claro que te puedo dar es que cuando haces algo de ejercicio por poco que sea te encuentras vital, emocionalmente despierto y con ganas de todo. Pero en el momento que vuelves a quedarte quieto recuperas el desánimo, el miedo y algo más que te acompaña a no ser quién eres realmente.

Desde aquí no te digo que te hagas un Ironman, sólo te digo que te muevas. Que recuperes tu vitalidad natural, las ganas de vivir a través de la actividad y sobre todo que seas tú en todos los sentidos y desde todos los sentidos.

Desde aquí el Minibox el Cau del Llop te quiero acompañar a sacar estos miedos con el ejercicio, hacer nuevos movimientos o recuperar los que olvidaste o desaprender. Se trata de realizar el ejercicio desde siete principios esenciales para mí, las siete palabras centrales de mi primer libro, Brilla con luz propia. Entonces principalmente se trata de sacar la mejor versión de uno mismo, superando los límites mentales y brillante con luz propia a través de:

1. Motivación – Tú eres el motivo y la acción.
2. Coherencia – Ser coherente con tu naturaleza.
3. Responsabilidad – Responsabilizarse de tus acciones y actitud.
4. Creer en uno mismo – Confiar en ti y tu potencial.
5. Libertad – Total libertad de movimiento.
6. Unidad – Todos tus movimientos desde un solo cuerpo.
7. Fe – Sentir la vida que sucede a través de tu.

¿Qué te ofrezco en este espacio?

 • Atención personalizada.
 • Total dedicación y Coaching en todo momento.
 • Grupos reducidos de entrenamiento funcional y Pilates.
 • Entrenamientos diferentes cada día.
 • Mejora física, psíquica y emocional.
 • Recuperar la vitalidad a través del movimiento y la diversión en cada sesión.

¿Qué beneficios obtienes?

 • Soltar el control y la obsesión por los resultados a través de un entrenamiento diario diferente.
 • Vivir el presente desde la conciencia corporal y el movimiento natural.
 • Sentirte más en forma trabajando la fuerza, flexibilidad, resistencia, coordinación, etc.
 • Entrega de lleno a la actividad para sacar tu mejor versión y rendimiento.
 • Sintonizar contigo mismo a través de diferentes tipos de movimientos y entrenamientos.
 • Prevención de lesiones.
 • Ser consciente de tu potencial en cada momento y rendir con coherencia.
 • Estar motivado y no depender de una meta para estarlo. sino más bien disfrutar y pasártelo bien entrenando.

No se trata de ejercicios, sino más bien de movimiento. Tampoco de algo estático, sino más bien de libertad. Se trata de practicar deporte con libertad y sobre todo diversión. De sacar tu mejor versión y brillar con luz propia. Ser consciente de tu potencial y estar motivado a entrenar de forma coherente.

Por lo tanto y terminando, te espero en este espacio de libertad y de coherencia natural para sacar tu mejor versión. Recuerda, no se trata sólo de ejercicio físico sino de recuperar la vitalidad de la vida a través del ejercicio físico y el movimiento natural.

Próximamente más información de la apertura, horarios y puesta en marcha del centro. Si quieres información o ponerte en contacto conmigo, puedes hacerlo a través del teléfono 681055148 o en el formulario de contacto que te adjunto abajo.

Error: Formulario de contacto no encontrado.

Scroll al inicio