Hi ha una tendència en l’exercici que és la revolució. Intentem per tots els mitjans revolucionar els entrenaments, aportar noves eines als nostres clients i coses que els motivin a seguir amb nosaltres.

Per una banda, està molt bé perquè mantenim la flama encesa del moviment però, per una altra banda, no estem d’acord en anar tan enllà. El motiu es perquè molts cops oblidem els moviments bàsics i fonamentals i els canviem per altres que potser no tenen tanta utilitat en el nostre dia a dia. I això ho fem possiblement per impressionar i buscar una allau de likes a les xarxes.

Així que mentre uns intenten complicar els entrenaments amb exercicis èpics i modes passatgeres, la nostra recomanació es continuar mantenint la base del que és simple i bàsic. El que és simple i bàsic no té res a veure en què sigui fàcil, més aviat tracta de fer l’essencial per moure’s més i millor.

Des del MiniBox transmetem que realitzar exercici es per trobar-nos millor i per estar millor no calen gaires filigranes ni parafernàlies. Només cal enfocar-se i centrar-se en el que és fonamental. I el que és fonamental són els exercicis que ens proporcionin salut i utilitat per viure més i millor.

Per exemple exercicis que millorin l’estabilitat i mobilitat de les nostres articulacions, entrenaments de força que ens ajudin a sentir-nos més forts, moviments que incloguin tots els rangs per alliberar el cos, sistemes d’entrenament que no tinguin gaire impacte pel sòl pelvià, combinacions d’exercicis per a tindre un core fort i així evitar lesions d’esquena, etc. Tota aquesta suma de propostes fa que sigui més atractiu a llarg termini per a les persones que un entrenament èpic d’un sol ús.

Podríem posar el paral·lelisme amb la relació que tenim amb el cos. Fer un pla d’entrenament lesiu i/o un pla nutricional de maltracte i de forma fugaç proporciona un resultats momentanis pero insostenibles en el temps. Fer un procès amb un mateix acompanyat des del respecte i l’amor proporciona un benestar natural amb resultats de salut global ara, demà, passat, etc. Ja que la relació amb el nostre cos és per tota la vida i cal cuidar-lo per matenir-nos actius i vitals.

Al MiniBox busquem això, una relació amb el cos des del respecte i l’amor. I ho trobem a través de la conexió entre el moviment natural i l’entrenament de força. Amb aquestes dues premises no deixem de banda els exercicis bàsics, fonamentals i sobretot amb la premisa de fer-ho simple. Ja que fer-ho simple ens acosta més a la gent sense voler impresionar. Més aviat ho fem per acompanyar.

https://www.instagram.com/p/CnnBjJXokOc/
Scroll al inicio