Actualment, la tecnologia i la informació s’uneixen per aportar-nos a cop de clic milers de solucions per a la nostra salut. Infinitat de mètodes, sistemes, punts de vista, fórmules màgiques, etc.

Som capaços de seguir una dieta qualsevol que hem trobat en el cercador pel sols fet del que ens prometia. I molts cops aquesta promesa s’allunya del benestar i s’apropa més al maltractament. Això no solament passa amb el tema nutrició, també amb l’entrenament i sense anar més lluny amb el que pensem. El que ens diem a nosaltres mateixos i el que ingerim externament.

Perquè d’igual manera que ens nodrim amb l’alimentació, ens movem amb l’exercici també hi ha d’haver una bona salut mental per gaudir d’una salut vital. Llavors la pregunta és: Per on haig de començar? Per quin hàbit?

Des del meu punt de vista per qualsevol dels tres àmbits. Si tens el propòsit ferm de millorar la teva salut, comencis per on comencis acabaràs unint els tres punts. Deixar-te guiar per un professional de la salut mental possiblement t’acompanyi a moure’t d’alguna forma i canviar d’hàbits. Igual que si comences fent alguna activitat on impliqui moviment del cos com entrenar al MiniBox 🙂 possiblement després segueixis cuidant la teva alimentació, llegint llibres sobre la matèria o d’altres enfocats a millorar-te com a persona. Tot està unit per un mateix objectiu. Recuperar la teva vitalitat natural.

Que vull dir amb això? Molts cops volem utilitzar el que una altra persona li ha servit però pot ser que per a un mateix no serveixi. Si volem millorar la nostra salut, la nostra, hem d’usar les pròpies eines. Hem de descobrir quines són les nostres motivacions més profundes i no tan superficials. El que ens mou de veritat. Què ens fa anar més enllà? De què som capaços?

Tenim una vida, una única vida. No sabem la durada en anys ni quin serà el final però sabem que n’hi haurà un. Però per això tenim l’oportunitat cada dia d’aportar alguna cosa, de valorar el que som i viure en plenitud. Aportar amb els nostres coneixements els que ens envolten. Valorar, cuidar i estimar el que som a través de nodrir el nostre cos i ment. I tot això té com a resultat viure en plenitud.

Només tu tens la clau per obrir aquesta porta, només cal que facis el pas. Fes el pas, posa la clau, dona la volta al pany i descobreix que hi ha darrere d’aquesta porta. Un món ple d’oportunitats i no un món de yuppie. Perquè en la vida, com el ésser humà, no tot és perfecte. I la clau està en com respondre davant de totes les oportunitats, siguin bones o no tan bones.

Si t’ha semblat interessant el que he compartit aquí, et recomano llegir aquest llibre que comparteixo a continuació. És la meva experiència en un procés d’autoconeixement, moviment global i reflexió. Aquest llibre t’aporta un moment de pausa i d’inspiració que tant fa falta en dies plens d’ansietat i estrès continu.

Com he dit avans, possiblement aquesta no sigui la teva clau pero et pot acompanyar a trobar la teva. Junts és més fàcil, per això aportar als que ens envolten fa que tothom acabi brillant si cadascú aporta la seva llum.

Gaudeix de la lectura, gràcies.

Recordar-te les nostres activitats que t’ajudaràn a moure’t de cos i ment, pots consultar els horaris fent clic aquí. I recordar que tenim el nostre servei de nutrició per acompanyar-te a millorar el teus hàbits. Per més informació pots fer clic aquí.

Scroll al inicio