27336235_561496544189297_4340794345176080476_n.jpg

Fins ara hem après una o varies formes d’entrenar. A més ho fèiem de forma aïllada a cada múscul, bastant avorrit i poc natural. També podem afegir que ens hem omplert de tòpics del fitness tant amb l’exercici com en la dieta a partir de rutines “mil·lenàries” que et passaven els gurus del gimnàs.

I poc a poc tot això va quedant enrere, ens ha acompanyat durant un temps però en realitat no ha estat gaire útil. Potser a nivell físic, ha tingut algun resultat però quina utilitat li hem donat a part d’aparentar? Que vull dir amb això?

Per exemple: De que et serveix tenir un cos “cachas”, per aparentar o per utilitat? De que et serveix tindre bona resistència física, per córrer més o per utilitat? De que et serveix menjar tant pit de pollastre i arròs? Per sobrealimentar el cos o per utilitat?

Lo millor de tot es que quan seguim aquests patrons, tard o d’hora ens desmotivem. Ens cansem de fer sempre el mateix tipus d’entrenament, menjar molt i poc variat, veure com els resultats que esperem no arriben o si arriben no com voldríem, etc. I després de tot això l’acompanya la frustració, la inseguretat, les poques ganes d’entrenar, mal humor, etc.. Et sona veritat?

Que et vull dir amb tot això? Doncs que hi ha una altra manera de veure i fer l’entrenament. I si et digués que pots entrenar tot el teu cos i varies condicions físiques en un sol entrenament? I amb uns beneficis físics i mentals millors que la forma en la que entrenes ara?

Posa’t fort/a per ser útil i no per aparentar. Mou-te sense límit. Estigues en forma per trobar-te bé en el teu dia a dia, en l’esport que practiquis, a la teva feina i sobretot per millorar la teva salut. El que et proposo al MiniBox el Cau del Llop es deixar anar els tòpics del gimnàs convencional i entrar en una altra forma d’entrenament, més aviat de moviment. Un espai on entrenaràs, et mouràs i gaudiràs amb llibertat.

Aquí no hi han màquines, la màquina ets tu. Un espai petit però acollidor, un espai on l’únic obstacle està en la teva ment i el meu objectiu es poder acompanyar-te a buidar aquesta ment que et limita. Aquí al MiniBox el Cau del Llop no hi ha comparació ni competició. Aquí tothom treu la seva millor versió i te la llibertat de fer i ser sense límit. Mou-te i diverteix-te amb llibertat sense mirar el del costat.

Cada dia que vinguis tindràs un entrenament nou i variat. Companys que compartiran amb tu l’entrenament i la motivació de superar-se a cada sessió. Tu tens l’última paraula. Aquí t’acompanyem a canviar d’estil de vida i confiar amb tu mateix. Conèixer el teu cos i la teva ment, donar el teu màxim potencial a cada entrenament, menjar sa de forma conscient i sense excessos.

27174001_562216527450632_888442048793939688_o.jpg

Quantes excuses més has de posar abans de moure’t? Pensa menys i mou-te més!!!

T’espero al MiniBox el Cau del Llop, a Olesa de Montserrat.

Per més informació, t’animo a vindre al centre o a posar-te en contacte a través del següent formulari de contacte.

[contact-form to=»miniboxolesa@gmail.com»][contact-field label=»Nom» type=»name» required=»1″ /][contact-field label=»Email» type=»email» required=»1″ /][contact-field label=»Comentari» type=»textarea» required=»1″ /][/contact-form]

 

Scroll al inicio