Si hi hi ha una màxima que destaca entre les que defineixen el MiniBox és la següent: «Al MiniBox, a l’entrenament com en la vida no es competeix, més aviat es comparteix».  Ja que busquem un entrenament útil, conscient i funcional. I amb això trobem una comunitat més unida i feliç per una vida més compartida.

Perquè això sigui possible dintre d’aquest espai adaptem els entrenaments segons la condició física sense jutjar, el que volem és acompanyar. Intentem adaptar els exercicis perquè ningú se senti exclòs i pugui contribuir a la dinàmica de la sessió per igual.

Com ho fem? A través de progressions, regressions i variants. Amb les progressions el que busquem és buscar la complexitat dels moviments, amb les regressions facilitem els moviments i amb les variants obtenim diferents camins. Al cap i a la fi, en el nostre dia a dia ens hem d’anar adaptant a les situacions. Per tant, sigui amb l’entrenament com amb la vida, hem de ser flexibles i tindre a mà diferents camins per explorar.

El nostre propòsit és acompanyar-te a un procés de millora de la salut i confiança amb tu mateix/a a través del moviment del cos i la ment a través de 4 vies:

  • Volem que estiguis fort/a, no que ho semblis
  • Et donem les eines per a tindre una salut global física i mental
  • Cuidem i respectem el cos a traves del moviment conscient
  • Treballem la base del moviment natural per encaminar-nos al entrenament funcional i de força

Per complir aquest propòsit ens hem d’anar adaptant a qualsevol situació i/o persona. Les progressions, regressions i variants ens aporten aquestes eines per a ser més flexibles i ser un espai obert per a tothom.

Si t’ha agradat el que has llegit, pots demanar més informació a través del següent formulari de contacte. Intentarem contestar tan aviat com es pugui. Moltes gràcies per posar-te en contacte.

Scroll al inicio