Un dels principals propòsits més comuns per a l’any nou és posar-se a fer exercici i les paraules: «Quan acabin les festes m’hi poso» o el típic «El dilluns vinent començo!»

Sovint comencem el dilluns, repetim el dimarts, dimecres i la resta de la setmana. Fins i tot molts cops repetim la setmana següent i el que resta de mes. Però, per experiència com a entrenador, he vist que molts cops la gent tira la tovallola abans que es vegin resultats. Segur que et sona això que dic, veritat?

Ens desmotivem molt aviat perquè no veiem resultats. Els resultats més comuns i nomenats en el món del fitness són: la pèrdua de pes, millora de la salut, guanyar múscul, millora del rendiment, reforçar el cos, etc. Per tant, fiquem el focus i l’atenció a un futur. Un futur que succeirà si som constants i disciplinats amb el pla d’entrenament.

Però per arribar a aquest futur hem de viure el present i gaudir del procés. Llavors et pregunto: Què et mou a fer exercici? Quin és el motiu principal que et farà ser constant en el teu entrenament?

En el MiniBox no ens enfoquem en un resultat final, més aviat donem importància a la utilitat i els beneficis pel dia a dia que ens pot donar aquest resultat però donant el millor a cada sessió. Per tant, reformulem el sentit de l’entrenament perquè siguem més constants i puguem gaudir d’una salut més global. I per posar-te un exemple et vull presentar a l’Eduardo que contesta a un parell de preguntes per posar-te en situació del que volem compartir des del MiniBox.

Eduardo, ¿Qué hace que seas constante en el MiniBox?

El ambiente y la naturalidad con la que se entrena.

¿Qué te aporta entrenar en el MiniBox?

Además de los beneficios físicos, entrenar te libera del estrés diario, hace que estés mejor físicamente y psíquicamente.

Y viendo los resultados ¿Qué te motiva a seguir viniendo?

El ambiente, la variedad de los entrenamientos, conocer mis límites y superarlos con paciencia y trabajo.

Aquest és el resultat després de 7 mesos de constància, treball i actitud.

Així que no hi ha una millor època per començar, més aviat sempre és bon moment per fer-ho. Tingues al cap quin és el resultat final que vols, però posa atenció en el moment present gauidnt del procés. No esperis el millor moment, fes d’aquest el millor moment.

Per tant, moure’s va d’actitud i salut. Va d’estar disposat a tot sense excusa. Comença amb el que tens, el teu cos. Obre la ment, deixa anar les excuses i vine al MiniBox.

Recordar-te les nostres activitats que t’ajudaran a moure’t de cos i ment, pots consultar els horaris fent clic aquí. I també fer-te memòria que tenim el nostre servei de nutrició per acompanyar-te a millorar els teus hàbits. Per més informació pots fer clic aquí.

O si vols més informació, pots emplenar el següent formulari de contacte. Et contestarem el més aviat possible. Gràcies!

Scroll al inicio