Gairebé cinc anys més tard d’aquell primer MiniBox al Carrer Escorxador de 30m2 i acabant de clausurar l’ultim MiniBox del Carrer Estació amb 120m2 donem pas al nou MiniBox del carrer Colón num 98.

Aquesta nova etapa que comença el dilluns 7 de febrer, la tercera d’aquest projecte, ens porta a ampliar de forma exponencial l’espai per donar cabuda a tot el que fem actualment i aportar nous serveis com l’OPEN BOX i col·laboracions amb professionals de la salut (nutricionista, osteopata, fisioterapia, etc.)

Aquest centre compta amb més de 400 m2 repartits en diferents espais. Un espai com el que teniem fins ara per a moviment natural i entrenament funcional amb la gespa, un altre adecuat per fer exercicis més de força i halterofilia, i un espai més chill a l’entrada per compartir amb un cafè o un te si cal. A part dels vestidors, magatzem pel material, etc.

https://www.instagram.com/p/CZkaAKat7sT/

Un gran pas per seguir gaudint plegats del que ens mou i sobretot per seguir aportant-vos coses noves cada dia. Un projecte de moviment global per a una salut integral.

Seguirem amb la mateixa missió i filosofia, amb la base que vàrem començar fa cinc anys i sobretot amb una cosa que ens fa únics, la comunitat. Perque aquest centre està fet de la gent que participa i crea una tribu única. Aquí valorem a tothom que entra i els acompanyem a millorar la seva salut tenint una relació propera. Al MiniBox tenim en compte que vosaltres sou els partíceps del projecte, els autèntics protagonistes. Tots i cada un feu que sigui el que es: una proposta única de moviment i d’ambient.

Si vols més informació de la persona que va crear i porta el projecte, pots saber més fent click aquí.

Si vols coneixer les tarifes i els horaris, pots fer click aquí.

I ja que hi ets, pots donar una volta per la web i llegir les experiencies de la gent que ve i ha vingut aquests anys, les col·laboracions amb professionals de la salut, el blog, etc.

Si necessites més info, pots omplenar el formulari que t’adjunto a continuació. Em posaré em contacte amb tu el més aviat possible.

Espero i desitjo que ens poguem coneixer aviat i puguis compartir amb tots aquest nou espai. Moltes gràcies!

Scroll al inicio