Una de les activitats que proposo en el MiniBox el Cau del Llop es el MET. Les sigles MET venen del Moviment i entrenament total. Quin es l’objectiu i finalitat d’aquest tipus d’entrenament? Doncs la possibilitat d’entrenar tot el cos en diferents tipus d’exercici i moviment.

Aquí no he inventat res, solament he volgut donar un altre perspectiva en aquest tipis d’entrenament i afegir més mobilitat i sobretot moviment.

Parlo en el meu cas i des de el meu punt de vista, l’industria del Fitness ha posat molta comoditat alhora de posar-nos en forma. Ha introduït “maquinària” perquè fem exercici asseguts, suplementació perquè ens recuperem més ràpid, mètodes d’entrenament per a gent que no té temps, etc. La qüestió es estalviar esforç, comoditat, etc. Quina gràcia té això?

Cap ni una, perquè al final perds el que en el fons vols, divertir-te i passar-t’ho be entrenant. Sinó perquè entrenes? Per posar-te en forma? Explica’m que passa quan vas al gimnàs desmotivat… dures quatre dies.

Aquí en el MiniBox el Cau del Llop la finalitat es que et moguis, entrenis i sobretot t’ho passis bé. Quina conseqüència té això? Que et poses en forma, et sents útil, més vitalitat, etc. Que et sembla això?

Em perdut la gracia de la vida i ens em entregat a la lluita per viure. Ara estem acostumats a patir i com més patim millor. Si vols això, aquest no es el teu lloc. Aquí es tracta d’entrenar amb llibertat de moviment, amb coherència amb la teva naturalesa, amb la confiança amb un mateix, etc. Va amb tu?

En definitiva, aquest espai es l’oportunitat de moure’t amb coherència, d’entrenar amb llibertat i passar-t’ho bé posant-te en forma.

IMG_20170815_134833_578

I com a missió d’aquest entrenament no tracta de fer un entrenament competitiu, sino més aviat divertit. Es tracta de millorar la condició física de la persona desde el punt on es troba, no importa el nivell o la dificultat que tingui al principi en realitzar els entrenaments. No s’exclou a ningú.

Per tant, aquí al Minibox volem acompanyar-te, guiar-te i sobretot motivar-te a viure una vida sana, coherent i inspiradora. I trencar tots els mites Fitness on et encasellen en un tipus o un altre de condició física. Per tant, es tracta de treure la teva millor versió en tots els sentits i de guiar-te a moure’t per tal de que brillis amb llum pròpia.

Scroll al inicio