L’halterofilia com a mitjà al MiniBox Olesa

Des del MiniBox considerem que la pràctica d’activitat física i esportiva té un gran interès per al desenvolupament integral de les persones, sigui la edat que sigui. A més de convertir-se en un medi d’oci i benestar físic, psíquic i social.

Per això el nostre interès és donar a conèixer una sèrie d’eines per a la correcta realització de l’activitat física des d’un punt de vista multidisciplinari i per a la vida quotidiana: higiene postural (salut), nutrició i hidratació adequada, imatge personal, millora de la condició física..., utilitzant els coneixements adquirits al llarg de la nostra història com a centre d’entrenament de força ja que volem treballar amb els més joves mitjançant activitats motivadores per a alimentar les seves ganes de superació, en tots aquests aspectes.

Finalment volem donar a conèixer des d’una dinàmica lúdica l’halterofília.

Un esport alternatiu, que genera autoconfiança, seguretat, autoconeixement de les possibilitats de cadascun/a, a més de treballar valors tan interessants com: responsabilitat, la constància, autocontrol, humilitat. Tot això sense comptar els importants beneficis i possibilitats respecte a la millora de la preparació física per a altres esports: atletisme, futbol, bàsquet, voleibol, judo, velocitat, handbol, gimnàstica artística, etc. Sobretot per a la millora de la potència de cames i coordinació intramuscular dels músculs sol·licitats del cos.

L’halterofília juntament amb la natació és un dels esports més complets que hi ha, ja que es treballa muscularment a nivell integral tot el cos.

Per tant, podem dir que l’halterofilia més enllà de veure’l com un esport competitiu és un mitjà per posar-se en forma, per complementar altres esports millorant el seu rendiment i sobretot, per millorar la nostra salut.

En base a això, els objectius d’aprenentatge que ens plantegem, són els següents:

1. Millorar la postura del cos per aplicar al dia a dia com la manipulació de carregues, per exemple.

2. Executar patrons de moviment com els esquats.

3. Acceptar els diferents nivells d’habilitats motrius i qualitats físiques tant d’un mateix com dels companys/es.

Els continguts principals que treballem a les sessions son:

– Consciència i control del cos.

– Resolució de situacions motrius com la coordinació.

– Esforç, superació i diversió.

Dit això… les nostres sessions son els DIJOUS en tres franjes d’edat:

  • 17.15 a 18h – De 10 a 13 anys.
  • 18 a 19h – De 14 a 18 anys.
  • 19 a 20.30h – Adults

Si us agrada la idea i esteu interessats en portar el vostres fills/filles, podeu contactar a través del següent formulari de contacte. Gràcies!

Por favor, activa JavaScript en tu navegador para completar este formulario.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio