El moviment com a inici, l’exercici com a mitjà i la salut com a fi

Fer exercici físic és el mitjà a una bona salut, però abans hem de tenir la intenció i l’acció per fer-ho: el moviment del cos i la ment.

En el MiniBox comptem amb dues activitats ben definides en el nostre horari (MET i STRONG) i dues activitats limitades a l’horari (Haltero i REC). Totes quatre presenten diferències, en clau exercici, les unes a les altres pero tenen una finalitat en comú: la millora de la salut.

Per exemple, a la sessió d’Haltero té com a mitjà potenciar el nostre cos a través dels exercicis de força que la componen. També és útil per a la millora de l’esport que practiquem. I per finalitzar, també és útil clarament, per a treballar els moviments olímpics de l’halterofília i així polir la tècnica, l’execució i anar pujant de pes a mesura que superem etapes.

A la sessió de REC l’objectiu és tindre una hora dedicada a treballar totes les parts del cos sense impacte i de forma conscient a través d’exercicis de mobilitat i estiraments. Una sessió molt útil per a descarregar tensió, mimar el cos i ajudar a carregar piles per al que resta de la setmana.

Les sessions de MET (entrenament funcional i moviment natural) i STRONG (entrenament de força i crosstraining) no cal que les presenti perquè ja les coneixeu de sobres per les notres publicacions a les xarxes i al blog. Pots saber més veient les històries destacades del nostre perfil d’Instagram.

Que vull dir amb tot això? Que no fem res sense motiu. Volem que a través del nostre centre tinguis una graella completa però sense oferir-te les mil i una. Volem centrar-nos en el que som: Un espai de força i condicionament físic. Per tant, com a tal, hem d’oferir activitats que aportin això. Ens centrem a oferir-te tot el que calgui per a millorar la teva salut i transmetre a través de la nostra experiència totes les eines possibles perquè així sigui sense vendre fum. Som directes i honestos, et volem sa perquè gaudeixis del teu dia a dia amb més alegria.

Per tant, el nostre moviment ets tu. De res ens serveix fer el que fem si no t’aporta un benefici. Si tu estàs bé, nosaltres estem bé. La conseqüència llavors serà el nostre creixement. El teu benefici és el nostre benefici. Som més que un centre o un gimnàs, som una comunitat de moviment. Una família unida per un sol fi: la salut global.

Pots comprovar els nostres testimonis al inici de la nostra web. I recorda que no només disposem d’activitats, també oferim el servei de nutrició, col·laborem amb fisioterapeutes i osteòpates, etc.

Si vols més informació de tot plegat, no dubtis a posar-te en contacte a través del següent formulari de contacte. Et contestarem el més aviat possible, gràcies!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio