La força és salut

La força no és només la capacitat d’exercir força. També està directament relacionada amb la salut del nostre sistema musculoesquelètic. Malauradament, a mesura que envellim, la salut del nostre sistema musculoesquelètic es deteriora, i això no es veu ajudat pels estils de vida sovint sedentaris que vivim molts de nosaltres. Per tant, quina és la solució? L’entrenament de força!

Quan entrenem força, els nostres teixits tous i el nostre sistema esquelètic fan adaptacions, els músculs es fan més grans i forts, els tendons es tornen més gruixuts i rígids i la nostra densitat òssia augmenta.

Et posaré un exemple. Els estudis mostren que la disminució mitjana densitat mineral òssia durant la transició a la menopausa és d’aproximadament un 10%. En alguns casos, les dones perden fins a un 20% en un període de 5 a 6 anys al voltant de la menopausa (és a dir, al voltant d’un 3% més a l’any). Que et pot ajudar a contrarestar-ho? L’entrenament de força.

I aquest és només un dels molts exemples que et podria posar. En l’època de moda del crosstraining (Crossfit) hi han espais dedicats no solament a aquest tipus d’entrenament sinó també a la força i el condicionament físic com el MiniBox el Cau del Llop.

¿Què ens diferencia? Que nosaltres tenim un pla i és oferir un entrenament que obtingui el màxim de cadascú i sobretot que ofereixi salut. Cap pla és perfecte simplement perquè hi ha massa variables. Tanmateix, el nostre objectiu és crear un pla que sigui òptim en el temps. Que tingui un resultat visible en poc temps però sobretot sostingut a llarg plaç.

Som l’únic box d’Olesa amb experiència en crosstraining i que aportem valor útil amb l’entrenament de força. Volem que el que facis aquí et serveixi per a viure millor i no per aparentar o lluir. La utilitat i la salut està per davant.

Mou-te per ser útil no per aparentar!

Consulta els nous horaris que hi haurà a partir del dia 1 de març 👇

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio