Les 6 claus del MiniBox amb la higene postural

1 – LA CONSCIÈNCIA: Treballem la postura primer sense pes i corregint tot allò que ens pugui provocar vicis, descompensacions i com a resultat lesions.

2 – LA FORÇA – Després afegim pes i seguim amb el procès de consciencia del moviment per tal de fer l’exercici correctament. D’aquesta forma impliquem en el moviment el que toca.

3 – L’UTILITAT – Fem el que fem perque volem que millori la teva qualitat de vida. El nostre objectiu es que tinguis una bona salut global per tal de que et moguis més i millor.

4 – EL MÉTODE – Implicant l’atenció en el moviment en el moment present. Posar el focus en cada part del nostre cos. D’aquesta forma estem pel que fem i no del que farem després.

5 – L’ACOMPANYAMENT – Molts cops un mateix no és capaç de veure on es desajusta. Desde l’acompanyament et guiem a col·locar de forma correcte el cos dins de l’exercici per tal de que el puguis fer correctament.

6 – EL RESULTAT – El resultat es la conseqüència de fer bé les coses. És tindre una bona higiene postural per gaudir del dia a dia sense dolor i amb una consciència corporal òptima per conèixer més del nostre cos.

Una bona postura és una part important de la salut a llarg plaç. Posar l’atenció en el moviment en aquest moment et donarà una major satisfacció el dia de demà.

Si busques un espai on fer exercici per a millorar la teva salut, el MiniBox t’ofereix fer-ho amb seguretat i acompanyament contínu. Et convido a posar-te en contacte a a través del correu miniboxolesa@gmail.com o al telefon 615867792. Gràcies!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio